5 Ocak 2009 Pazartesi

Artık her yahudi, bir hedeftir…

Dünyadaki barış, huzur ve güveni silip süpürerek ve hayatı yaşanmaz kılarak gözyaşı ve kana bulayan katil İsrail’i durduramayan BM, amacını yitirip acziyet içinde kıvranmanın ve çaresizliğinin bedelini masum insanlara ödetmekte, dolaysıyla tüm dünyaya meydan okuyan canavar yahudilere hak ettikleri cezanın sokaktaki insanlar tarafından verilerek, sindirilmelerinin kaçınılmaz tek çıkış yolunun bireysel yaptırımlar olması gerekliliği tartışılmaz bir gerçeğe dönüşmüştür. .

Hükümetleri gerek tehdit, gerek işgal, gerekse ekonomik şantajlarla yıldıran İsrail’in hak ve adalet tanımaz terörist varlığı, hunharca kıyılan insanlara ve inançlara meşru müdafaa hakkı doğurmuş, devletlerin yapması gerekeni halklar üstlenmek mecburiyetinde kalarak, yahudilerin avlanarak püskürtülmelerinin yolu açılmıştır. Bugüne kadar acımasız bir avcı olan yahudiler, bundan böyle hedefteki avlar olmaktan kurtulamayacaklardır.

Artık, suçu ve adaletsizliği meşru hale getiren iktidarlar, kendilerini dünyanın efendisi sanan canavar yahudilere arka çıkıp desteklemek suretiyle fevkalade cehennemsi bir tehlikenin ve kaosun doğmasına sebep olmuşlar, tıpkı yahudilerin çocuk-kadın-yaşlı demeden alçakça katletmeleri gibi, her yahudinin de aynı şekilde karşılık bulmalarına, dolaylıda olsa yeşil ışık yakmışlardır. Siyonist hükümranlı ABD ve AB yönetimlerinin gaddar Müslüman düşmanlıkları, hiçbir insan ve Müslüman tarafından unutulmayacak ve asla affedilmeyecektir.

Yahudilerin, neden bu kadar vahşi, acımasız, sapık, kin ve nefret dolu yaratıklar olabildikleri sorusu; kutsal kitapları ve aynı zamanda bir hukuk sistemleri olan Talmud’da cevap bulmaktadır. “Müslüman Türkler, kuzey ve güneydeki göçebeler, zenciler ve bizim coğrafyamızda yaşayıp da onlara benzeyenler, tabiatı çok daha düşük sesli bazı hayvanların tabiatına benzer, bunlar insan seviyesinde değildirler. Seviyeleri bir insan ile bir maymun seviyeleri arasında bir yerdedir. Çünkü görünüşleri maymundan çok insana benzemektedir.”

Kendi ırk ve putperest dinleri dışında tüm ırklara ve dinlere amansız bir hasım olan yahudiler, Kudüs’teki meşhur “Ağlama Duvar”ında yüzyıllarca döktükleri gözyaşları, yakarışları ve sürtünmeleriyle taşları eritmelerinin sebebi; tüm insanlığı yok etmek ve böylece kurtuluşa erişebileceklerini düşünmelerindendir. Ünlü hahamları Sofer’in ürpertici şu sözleri, nasıl bir yaratık olduklarını kanıtlamaktadır. “Osmanlı İmparatorluğu içindeki Müslümanlar ve Hıristiyanlar, başka ilahlara tapınan putperestlerdir ve dolayısıyla dolaylı yollardan öldürülmeleri doğrudur. “

Sözde İslam adına rahibe örtüsüyle saçlarını kapatan Müslüman kimlikli ve kompleksli kadınlarımız, siyonist “Vakko”yu kalkındırarak güce ulaştırmışlar, böylece Müslüman çocuk ve kadınlara atılan her merminin ve bombanın satın alınmasında sponsor olma zilliyetiyle damgalanmış ve lanetlenmişlerdir. Vakko’nun Müslüman ve Türk düşmanı sahibi Cem Hakko, tıpkı hahamı Sofer gibi kin kusarak ve kendini kalkındıran ülkeye ve millete ihanet ve hakaret ederek; “Biz ülkenin musevi vatandaşları olarak patronuyuz. Amerika ne derse o olur, siz işçisiniz. Hepinizi biz giydiriyoruz, övüne övüne, bayıla bayıla Vakko’dan giyiniyorsunuz.”

Ne acıdır ki böylesi alçak bir düşmanın Esenyurt’taki yeni üretim merkezinin açılışını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapabilmiştir.

Artık; konuşma, sızlanma ve şikayet etme zamanı değil… İsrail, nasıl ki yüzyılın soykırımını işliyor ve akıl almaz işkencelerle insanları öldürüyor ise; insanım diyen herkesinde bilmukabele de bulunması, kaçınılmaz bir hak ve bir insanlık görevidir. Eğer siyanist güdümündeki devletlerin İsrail’i durdurabileceğini düşünüyorsanız, mutlaka yakında sıra size gelecek ve Filistin’de yaşanan o bedhah dramı tatmaktan asla kaçıp kurtulamayacaksınız.

Barış ve adaleti sağlayamayan devletlerin değere tabi hiçbir tüzellikleri ve hükümleri kalmamış, bizzat canı yanan ve yanacak olanların gerekli yaptırımı uygulamaları, doğrudan meşruluk kazanmıştır. Canavar İsrail’i destekleyerek ya da susarak kendilerini yontanlar, tükenip yok olmaya mahkûmdurlar.

“Adalet olmadan düzen olmaz.” Albert Camus

“İşte o şeytan, ancak kendi dostlarını korkutur.Şu halde, eğer iman etmiş kimseler iseniz onlardan korkmayın; benden korkun.” Al’i İmran. 175

“Ey iman edenler! Kafirlerden size yakın olanlara karşı savaşın ve onlar (savaş anında) sizde bir sertlik bulsunlar (onlara karşı şiddetli ve çetin olun, sakın gevşeklik ve korkaklık göstermeyin). Biliniz ki Allah, (korkaklıktan) sakınanlarla beraberdir.” Tevbe. 123



Hiç yorum yok: