17 Ekim 2018 Çarşamba

Sen insan mısın ki…

Donald Trump insan olabilsin!

“Para her şeyi yapar” mantığıyla para için hak ve adaleti doğrayan sen değil misin; yaratıcı Allah’ın indirdiği hükümlere değil nefse uyan sen değil misin?  

Allah, cinsel şeytanı insanoğlunun insan olmayan numunelerinin başına nasıl bela kılmış ise, Trump gibi nicelerini de insansal şeytan olarak duçar etmiştir.

Aslında Trump, seküler-laik ve demokratik düşünce düzeyinin güdümünde davranmakta; dolayısıyla nefsinin istekleri doğrultusunda şeytan misali diz çöktürmektedir.

Öyleyse neden Trump ile savaşılmıyor da suçlamakla ve kınanmakla yetiniliyor? Diğer BM üyesi ülkelerin Trump’tan hiçbir farkları olmadıkları hem aynı paydaşlık taşımaları hem de Allah ve Resul’ünün hükümlerine değil nefsi isteklerine göre seçim hakkında bulunmalarındandır. Dolayısıyla Trump ne kadar sapık ise, Trump’tan şikâyet edenlerde o denli sapıktır.

Ancak Trump ile savaşan cihad ehlini teröristlikle yaftalayarak düşman kesilen ülkelere Trump’ın yaptıkları az bile! Çünkü Allah adildir ve yalnızca layık olanı verdiğinden Trump’ı musallat kılmıştır. 
    
Batılın, kötülüğün, şerrin veya şeytanın fiziki temsilcisi Trump, diğerleri gibi ikiyüzlü olmayıp nefsi için her şeyi yapmakta ve taviz vermeyerek liderliğinin gereğini ifa etmektedir.

Madem Allah’ın hükümlerini beğenmeyerek reddediyorsun;  al sana Trump; al sana seküler-laiklik; al sana demokrasi!

Bir taraftan Allah ve Resulüne inanacaksın; diğer taraftan nefse yani Trump’a iman edeceksin…
    
“Allah ve Resûlü bir işe hüküm verdiği zaman, inanmış bir erkek ve kadına o işi kendi isteklerine göre seçme hakkı yoktur. Her kim Allah ve Resûlüne karşı gelirse, apaçık bir sapıklığa düşmüş olur. Ahzab 36


“Kim Rahman'ı zikretmekten gafil olursa, yanından ayrılmayan bir şeytanı ona musallat ederiz.” Zuhruf 36

Hiç yorum yok: