22 Mart 2013 Cuma

PKK’nın samimi olmadığı kanıtlanmıştır.


Diyarbakır’daki nevruz (Zerdüşt bayramı) kutlamalarında Türkiye Cumhuriyetinin bayrağı açılmaması, oranın PKK’nın bağımsız bir toprağı olduğunu ortaya koymuş, dolayısıyla girişilen sürecin bir tuzak ve geleceğe yönelik bir aldatma olduğu belgelenmiştir.

Uluslar arası Deniz Hukukunda dahi yabancı karasularına giren bir geminin o ülkenin bayrağını çekmesi şartken, PKK meydan okumuş ve açıkça Diyarbakır’ın bağımsız bir ülke toprağı olduğu mesajıyla kalbinde sakladığı istikbaldeki hedefi bugünden deşifre etmiştir.

Dünkü yazımda PKK ile girişilen sürecin batıl olduğunu ayetlerle açıklamış, böylece aradan bir gün geçmesiyle haklılığım anlaşılmıştır.

Merhum Necmeddin Erbakan, Atatürk karşıtı olmasına rağmen portresini her kongre ve mitinginde asmış, dolayısıyla ne devlete ne de halka meydan okumuştu. Hem ayrılmayı düşünmeyip Türkiye Cumhuriyetine bağlı kalacaklarını iddia ediyorlar hem de fırsatını buldukları her aşamada başkaldırışlarını sürdürüp dolaylıda olsa kin ve nefretlerini kusuyorlar.

Tereddütsüz PKK ve BDP düşmandır ve kesinlikle Müslüman Kürt kardeşlerimizin temsilcileri değildir. Kürt kardeşlerimiz adına PKK ile yapılacak uzlaşma, sadece Başbakan Erdoğan’a baldıran zehrini içirmekle kalmayacak, milletimizin tamamına da içirerek yok edeceklerdir. 

Unutulmamalıdır ki PKK’nın ardına düşme gafletinde bulunan Kürt kardeşlerim, devletçe başıboş bırakılıp ikna edilemediklerinden düşmanların ağına düşmüş, böylece milletin tamamı lavlara teslim arifesine gelmiştir.

Analar ağlamasın ve gençler ölmesin hümanist söylemi PKK’ya diz çöktürüyorsa, bundan böyle ülke için savaşacak kimseyi de bulamazsınız. Çünkü o zaman da anaların ağlamaması ve gençlerin ölmemesi için hiçbir vatandaşı cepheye gönderemezsiniz.

Adalet, ne hümanist düşüncelere ne çıkarlara ne pazarlıklara ne de hislere boyun eğdirilmemesi gereken yüksek bir insaniyetlik ve Allah’ın vasfıdır. Bu sebeple çeşitli gerekçeler mazeret gösterilerek şeytan ve dostlarıyla yapılmayı düşünülen iyi niyetli her girişim kalıcı bir barışı değil yıkıcı bir felaketi körükler.

 (Resulüm!) De ki: Eğer ölümden veya öldürülmekten kaçıyorsanız, kaçmanın size asla faydası olmaz! (Eceliniz gelmemiş ise) o takdirde de, yaşatılacağınız süre çok değildir.” Ahzab 16

Hiç yorum yok: