12 Mart 2013 Salı

Ey Allah’tan korkmaz, Peygamberden utanmaz Arınç!


Allah’ı, Resulünü, Kitabını ve Müslümanları satmayı planladığın az bir dünya menfaati için Musevilere (yahudilere) peşkeş çekmenin bedelini düşünmüyor olmalısın ki, ağzından çıkanı kulağın duymuyor, vahşilikleri izlediğin halde göremiyor ve kalbinde sakladığın küfrü açıklamaya akıl erdiremiyorsun…

İfadesine Musevi dostlarım diye başlayarak, “Bizim sizin inancınıza aykırı gelen hiçbir düşüncemiz olamaz, incitecek hiçbir sözümüzde olamaz, sizi rencide edecek hiçbir sözde söylemeyiz” açıklamalarıyla, iman etmiş bir Müslüman değil, münafık olduğunu belgelemektedir.

Oysa sözü Allah ve Resulü söyler, iman etmişler de “inandık ve itaat ettik” derler. Bu durumda sen kimsin ki, Allah ve Resulünün hükmü dışına çıkarak aksi düşüncelerde bulunabiliyorsun? Eğer Allah, yahudileri dost edinmeyin, onların arzu ve isteklerine uymayın, küfürlerine sessiz kalmayın buyruklarıyla Müslümanları uyarırken yahudileri meşrulaştıran Arınç, inkârlıklarına ve düşmanlıklarına karşı hiçbir sözümüz olamaz açıklamasıyla, onlardan biri olduğunu itiraf etmektedir.

“Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez.” Maide 51
  
Allah’tan değil de İsrail’den korkarak, Mavi Marmara Gemisinde hunharca katledilen 9 Müslüman vatandaşımızın şehit olmaları akabinde, “Bizden kimse İsrail’e karşı savaş beklemesin” teslimiyetiyle hem İslam’a hem de milletimize ihanet etmiş Arınç, “Şu anda Türkiye küresel bir aktör olma, elbette iddiasında değil ama dünya siyasetinde, dünya barışında küresel krizlerin çözümü noktasında Türkiye, geçmişe göre çok daha dikkat çeken bir ülke” düşüncesiyle Ak Parti Hükümetinin küresel aktörlük propagandasına da hainlik etmiştir. İsrail’in sözde hüküm sürdüğü bir bölgede Türkiye’nin aktör değil, İsrail’in taşeronu olduğunu açıkça bildiren Arınç, dost mu düşman mı; Müslüman mı yahudi midir?

Hz. Musa dahi azgınlıkta eşi olmayan ve iflah olabilmelerini imkânsız sayan yahudilerle yollarını ayırması için Allah’a yalvarmış ama Arınç ve Gülen gibi yahudi dostu münafıklar, yüreklerini açıp zalimliklerini insanlıkla özdeşleştirmek suretiyle hidayette olduklarını vaaz edebilmişlerdir.    

“Musa: "Rabbim! Ben kendimden ve kardeşimden başkasına hâkim olamıyorum; bizimle, bu yoldan çıkmış toplumun arasını ayır" dedi.” Maide 25

Dinlerine uymadıkça yahudilerin asla Müslümanlardan razı olmayacaklarını vurgulayan Allah’ın bildirgesini umursamayan Arınç, ifadelerinden anlaşılacağı üzere yahudilere uymuş olmalı ki,  “sizi üzecek hiçbir söz, hiçbir davranış bundan sonra olmayacaktır'' taahhüdüyle hem hükümet hem de Müslüman millet adına ahkâm kesebilmiştir.   

Bülent Arınç’ın İslam referansı ve Müslüman kimliği her ne kadar yoldan çıkmışlığını perdelese de, kendilerini Allah’ın en sevgilileri gören yahudiler misali ahirette perişan olacağı muhakkaktır. İsrail’in akıttığı her Müslüman kanının vebalini taşıyan Arınç, İslam’ı alay ve oyun konusu yaparak acımasızca aşağılayan ve saldıran yahudilerden farksız bir akıbete uğrayacaktır.

İsrailoğullarına sayısız yardım ve destekte bulunarak zulümden kurtaran yaratıcı Allah’ı tanımayarak Hz. Musa’ya; “Bizim için bir tanrı yap” cüretkârlıkları, ne kadar nankör, hain ve imana gelmez asi olduklarını ispatlamıştır. Hz. Musa’nın baş edemediği azgın yahudi toplumu, geçmişte nasıl ise bugünde aynıdır, kıyamete kadar da Allah ve insanlığa olan düşmanlıklarını sürdüreceklerdir. 

 “Musa onlara: Yazık size! dedi, Allah hakkında yalan uydurmayın! Sonra O, bir azap ile kökünüzü keser! İftira eden, muhakkak perişan olur.” Ta-Ha 61

Allah, İsra Süresi 101. Ayette; “Andolsun biz, Musa'ya açık açık dokuz ayet verdik” buyurduğu halde; nasıl oluyor da yaklaşık 5 kitaptan oluşan musevilik, vahyi olabiliyor?

Allah hakkında yalanlar uydurup iftiralar düzen yahudiler, insanlığın insan olmayan numuneleridir. Dolayısıyla yahudilerle dost olan ve dostluklarıyla övünen çakma Müslüman kimlikler, ne İslam’dır ne de insandır!

“Kişi, dostunun dini üzeridir.” Hz. Muhammed (s.a.v.)

Allah’ın, Al-i İmran 175. Ayetinde; “İşte o şeytan, ancak kendi dostlarını korkutur. Şu halde, eğer iman etmiş kimseler iseniz onlardan korkmayın, benden korkun” buyruğu, Arınç’ın İsrail’den korkmasından ötürü; şeytan dostu olduğunu mu ortaya çıkarıyor?

Hiç yorum yok: