8 Mart 2013 Cuma

Müşrik Adnan Oktar, yahudiliğini itiraf etti…


Habervaktim.com ile yaptığı röportajında; yahudiliğin kötü bir şey olmadığını, Hz. İbrahim’in soyundan gelmelerinden mübarek bir soy olduğunu, kendi soyunun Hz. Davud soyuna dayandığını iddia ederek, dolaylı bir üslupla yahudiliğini kutsileştirerek itiraf etti.

Öncelikle insanoğlunun tamamı Hz. Âdem soyundan gelmekte olup, devirler aşamasında her insanın peygamber soyu taşıdığı tartışılmazdır.

Ancak insan, hangi soydan gelirse gelsin iman etmedikten sonra geldiği soyun hiçbir önemi olmayıp, Allah nezdinde onurlanmaya yahut ayrıcalıklı tutulmaya dair bir değer taşımamaktadır. Peygamberlerin herhangi bir yakınını hidayete erdirme, doğru yola iletme veya kayırma gibi bir iradeleri ve yetkileri bulunmadığından, Allah’ın iman ettirmediği bir kuluna karşı peygamberlerin yapabileceği hiçbir şey yoktur.

Ki, Hz. İbrahim’in babası Allah’a iman etmemiş bir kâfir olmasına rağmen Hz. İbrahim, babası için hiçbir şey yapamamıştı.

“İbrahim'in babası için af dilemesi, sadece ona verdiği sözden dolayı idi. Ne var ki, onun Allah'ın düşmanı olduğu kendisine belli olunca, ondan uzaklaştı. Şüphesiz ki İbrahim çok yumuşak huylu ve pek sabırlı idi.” Tevbe 114

Heva ve hevesine uyarak Allah yolundan sapan müşrik Adnan Oktar, sözde Hz. Davud soyundan gelmekle onur duyduğunu söyleyerek, mehdiliğini inandırabilmek için Hz. Davud ve kitabı Zebur’u sömürerek, müminleri kandırabileceğini düşünmektedir.

İslam dışı şaklabanlık ve ahlaksızlıklarına Hz. Davud’un sünnetini yerine getirdiğini iddia ederse, sakın ha şaşırmayın! 

“Ey Davud! Biz seni yeryüzünde halife yaptık. O halde insanlar arasında adaletle hükmet. Heva ve hevese uyma, sonra bu seni Allah'ın yolundan saptırır. Doğrusu Allah'ın yolundan sapanlara, hesap gününü unutmalarına karşılık çetin bir azap vardır.” Sad 26

Müslümanları kimlik haline dönüştürerek vahiyden uzaklaştıran Fetullah Gülen ve Adnan Oktar gibi yüzyılın münafıkları, İbrahim-i dinler adına hıristiyan ve yahudileri meşrulaştırarak, tek hak din olan İslam ile müsavileştirebilmişler. Maalesef iman ettiklerini ileri süren Müslümanlarda, hiçbir araştırma yapmaksızın inanma ve güvenme konusunda mahsur göremeyebilmişlerdir. Satanistlerin şeytana inandıkları baz alındığında, Allah’ın saptırdığını doğru yola getirebilmenin mümkün olmadığı aşikârdır.

“Ey ehl-i kitap! İbrahim hakkında niçin çekişirsiniz? Hâlbuki Tevrat ve İncil, kesinlikle ondan sonra indirildi. Siz hiç düşünmez misiniz?” Al-i İmran 65
 
Yahudileri kötü değil Hz. İbrahim soyundan geldiğini, dolayısıyla İsrail soyunun mübarek bir soy olduğu küfründe bulunan müşrik Adnan Oktar, insanların Ku’an’i bilgisizliklerini istismar ederek, şeytanın temsilciliğini yapmaktadır. Cambaz misali her türlü takla atarak şirinliğiyle göz boyamalığını sürdürmekte, yoldan çıkmışların rehberi olarak vahyi ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Hz. İbrahim ve oğullarının yahudi olmadığı ayetlerle sabitken, kendi yahudiliğini mübarek saydırma arayışıyla yalan ve iftiralarında sınır tanımamaktadır. Adnan Oktar’ın amacı, Müslüman kimliği altında iman edenleri yahudileştirmektir.

Vay müşrik ve zalim Adnan Oktar’a inanıp sevgi gösterenlerin haline!

“İbrahim, ne yahudi, ne de hıristiyan idi; fakat o, Allah'ı bir tanıyan dosdoğru bir Müslüman idi; müşriklerden de değildi.” Al-i İmran 67

“Yoksa siz, İbrahim, İsmail, İshak, Ya'kub ve esbatın (torunlarının) yahudi, yahut hıristiyan olduklarını mı söylüyorsunuz? De ki: Siz mi daha iyi bilirsiniz, yoksa Allah mı? Allah tarafından kendisine (bildirilmiş) bir şahitliği gizleyenden daha zalim kim olabilir? Allah yaptıklarınızdan gafil değildir.” Bakara 140

Hiç yorum yok: