3 Mayıs 2018 Perşembe

SP, cehennemin dibidir!

Çünkü münafıkların cehennemin en altında olduğunu Allah bildirilmiştir.

Mümin odur ki, dünyadaki bir yenilgi veya zaferi değil, ahiretteki kayıp ve kazancı kendine ilke edinmiş bir iman ehlidir. Zira her şart ve koşulda zafer daima ALLAH’ın ise, mümine düşünen itaat ve takdire boyun eğip, batıl hiçbir yola sapmayarak yardımı ve mükâfatı O’ndan beklemektir.

Yeryüzündeki adaletiyle dünyada simge olmuş Osmanlı İslam Devleti’ni zalimlikle itham edip amansız Müslüman Türkiye düşmanlığı tartışmasız olan CHP ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile girişilen bir ittifakın, şeytanla yatağa girmek olduğu aşikârken;  birkaç milletvekili kazanabilmek için ruhuna fiyat etiketi koyan Saadet Partisi, lanetin ta kendisidir. Dolayısıyla CHP ve ittifak olan SP ve İP’in Osmanlıyı soykırım yapmakla suçlayan Ermenilerden ne farkları vardır?

Galebe çaldığı nefsinin hırsıyla heva ve hevesini tanrı edinmiş SP, kalbinde taşıdığı şirkten dolayı Allah tarafından saptırılmış; böylece kendine uyan insanların kulak ve kalplerinin mühürlenmesine sebep olup perdeletmiştir.
  
Yoksa ömürlerini Allah’ın dinini egemen kılabilmek için şehit düşmüş şerefli ecdadına küfreden haçlı CHP ile ittifak kurabilmesi mümkün müdür?

Oysa CHP küfrünün ipine sarılarak abat olunamayacağını dahi idrak edememiş SP’nin nasıl bir münafık olduğu alenidir. Zaten geçmişte de CHP ve Akşener’li DYP ile ortak olma yanlışlığının aynı bedelini ödemişler; ancak partinin başında bulunan ‘ak saçlı’ olarak adlandırılan kaşarlı fosillerin inat ve ısrarlarını sürdürmelerinden hem dünya hem de ahiretteki rezilliklerini şeytanla yarıştırabilmişlerdir. 
  
Ben ne Ak Partili ne de başka bir partiliyim! Ak Partiyi ya da Recep Tayyip Erdoğan’ı sevmez hatta nefret etseler de, CHP gibi bir düşmanın safına katılmak da neyin nesidir?  Allah’a rağmen mi CHP ile Müslüman Türk Milleti ve ümmete fayda götürebileceklerini sanıyorlar?

Ya da haçlı CHP’nin diğer ortağı Meral Akşener gibi; "Ben ibadet eden bir Müslümanım. Hacca da gittim ancak bizi yöneten aklın yasalara dayanması gerekir. Devletin laik olması, yasaların insanlar için ve zaman içerisinde insanların farklılaşan ihtiyaçlarına göre değiştirilmesini sağlar" düşüncesiyle Allah’a koştukları ortaklık şeytani bir akıl değil de nedir?

Allah’ın mutlak yöneticiliğini ve indirdiği Kur’an’daki yasaları reddederek laik güdümlü bir aklın yasalarını kabullenebilen İP genel başkanı Meral Akşener’in sözdeki Müslümanlığı ve hacılığı Kur’an’a bağlı değilse; şeytani bir akıla bağlı olduğu ortadadır. Buradan da anlaşılacağı üzere; yüzyılın münafığı FETÖ’nün “Kur’an Müslümanlığı sapkınlıktır” ilkesi doğrultusunda bir Müslümanlık ve haccı benimsediği anlaşılmaktadır:

Ey Saadet Partililer! Bir saniye sonrasının meçhul olduğu bu fani dünya için ebedi olan ahiret yurdunuzu satmayın. İmandan sonra küfür öyle kötüdür ki, tıpkı iman ehli şeytanın cennetten kovulup ebedi cehenneme duçar olması gibidir. İnanıp iman ederek güvendiğiniz SP’si sizleri cehenneme sürüklemektedir. Ne için; eceli belli olmayan fani dünyadaki menfaatleri için! CHP gibi bir lanetin peşine takılmayı sindirebilmeniz ancak şeytani bir akıl mümkün kılar. Oysa iman ehline nefsi bir hezeyan yakışmaz. Allah yolunda şehit düşmüş aziz ecdadınıza hakarette sınır tanımayan CHP gibi haçlı haine örs olan SP’nin üzerinize çakmak istediği lanetli çiviye fırsat vermeyin. Aksi takdir CHP’nin itiraf ettiği gibi dinsizlik ve namussuzluğu kabul etmiş olursunuz. Biliniz ki, SP’sine verilen her oy, doğrudan ecdat düşmanı haçlı CHP’yi meşrulaştırır.

“Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker. Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi, Bedr’in aslanları ancak bu kadar şanlı idi.”  Mehmet Akif Ersoy

Şüphe yok ki münafıklar cehennemin en alt katındadırlar. Artık onlara asla bir yardımcı bulamazsın.” Nisa 145

Onların çoğu, ancak ortak koşarak Allah'a iman ederler. “ Yusuf 106


“Şüphesiz bu, (Kur’an) benim dosdoğru yolumdur. Buna uyun. (Başka) yollara uymayın. Zira o yollar sizi Allah'ın yolundan ayırır. İşte sakınmanız için Allah size bunları emretti. En’am 153

Hiç yorum yok: