17 Eylül 2012 Pazartesi

Terörist Sırrı Sakık oğlunu öldürdü…


Devletin kararlı mücadelesi karşısında nefes alamaz duruma gelerek hem siyasi hem de silahlı abartısını yitiren PKKBDP, duygu sömürüsüyle ilişkileri yeniden canlandırabilmek için giriştikleri şeytani planlarıyla söz konusu cinayeti tertip etmişlerdir.

Evlat acısının yüreklerde koparacağı fırtına ile millet vicdanında yapacağı etkinin oluşturacağını düşündükleri muhasebeleri, her ne kadar muhakeme ettikleri merhamet duygularını olgunlaştırmayacaksa da, diyalogun yeniden başlayabilmesi maksadıyla tek çareyi böylesi iğrenç bir tezgâhta buldular.

İfadelerindeki tutarsız ve trajikomik açıklamaları savcılığı da ikna etmediğinden, “şüpheli ölüm” gerekçesiyle haklarında soruşturma açılmasına neden olmuştur.

Oğlu kimdir, ilişkileri nelerdir ve babası Sırrı Sakık’a nasıl ihanetsi bir yanlış yapmıştır ki, dışarıda değil de babasının gözlerinin önünde özür dileyerek sözde intihar edebilmiştir?

Öncesinde Sakık’ın evinde bulunduğunu söyleyen terörist Sırrı Süreyya Önder, açıklamasında; dışarıdan gelen silah sesleri üzerine endişeye kapılarak Serda Sakık’ı telefonla aradıklarını ve ortalığın karışık olmasından ötürü eve çağırmaları akabinde gelince evden ayrıldığını ifade etmesi, akla şu soruyu getirmektedir. Madem sokakta silahlar patlatıldığından kaygı duyularak oğul eve çağırılıyor, nasıl oluyor da kendisi dışarı çıkabiliyor? Ayrıca oğlun asıl uzak tutulması gereken yer, o sokağın çevresi değil midir?

Öylesine şüpheleri ortadan kaldırıcı derinsi bir strateji hazırlamışlar ki, önce çapulcularına mahallede ateş açtırarak sakinleri şahit tutturmak suretiyle çocuğu eve çağırmışlar, sonra birlikte balkondan aşağı atmışlardır. Ancak sokakta silah attırdıkları teröristlerinde yardım etmiş olacağı, ihtimal dâhilindedir. Sırrı Süreyya Önder’in cinayet ortağı olduğuna şüphe duymuyorum.
  
Belki de Serda Sakık’ı teröristlerine öldürtüp devleti mahkûm etmeyi planlamışlar ama teröristler başarılı olamayanca, B planı olan intihar görüntüsünü devreye sokmuşlardır.

Sonuç itibariyle her ne açıdan bakarsanız bakın, Serda Sakık’ın öldürülmesi KCK tarafından hükme bağlanmış, olabilecek tüm aksaklıklara karşı aldıkları tedbirlerle sonuca gitmişlerdir.

Kimileri bir babanın oğlunu nasıl katledebileceğini düşünebilirler ama dünyada her gün meydana gelen bu tür olaylar irdelendiğinde; binlerce insanın katliamlarından sorumlu Sırrı Sakık gibi bir teröristin şeytani davası uğruna oğlunu öldürmekten asla imtina etmeyeceği tartışılmazdır. Binlerce terörist dağlarda ölürken, Serda Sakık’ın feda edilmiş olması az biledir! Nasıl olsa geride iki oğlu daha var…

Ciddi bir soruşturma sonrası; Serda Sakık’ı babası Sırrı Sakık ve Sırrı Süreyya Önder’in öldürdükleri ortaya çıkacaktır.

“Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç yaratık yoktur.” Sophokles


Hiç yorum yok: