22 Eylül 2012 Cumartesi

Millet düşmanlarına ceza yağdı…


Topraklarımızda emeli olup milletimizi yok etmeye ant içmiş haçlılara ve PKK terörüne gözdağı verip caydırıcı olmak yerine, halkın seçtiği hükümete ve Müslümanlara karşı darbe planları yaparak elimine etmeye kalkışan Balyozcu hainlere verilen cezalardan fevkalade memnuniyet duyduğumu yürekten haykırıyorum.

Millet adına verdiği kararla yargıya olan güveni sağlayan 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkan ve üyeleri ile savcılarına saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

CHP hegemonyasındaki yargının milletle bütünleşmesi bir milat olup, artık adaleti, vicdanı ve milleti tumturaklı temsil eden yargı üzerindeki tüm tereddütlerin kalktığı, egemen ideolojiye göre verilen hükümlerin geride kaldığı kanıtlanmıştır.
 
Şüphesiz din ve insanlık karşıtları, kararın adaletsizliğinden dem vurarak ulumaya devam edecekler, ancak onların insan değil yaratık oldukları idrak edilebildiğinde ortaya koydukları argümanların insani değil şeytani olduğu kolayca muhakeme edilecektir. Vicdanları ve insan sevgisi taşımadıklarından verilen karardaki usulsüzlükleri bahane ederek alışageldikleri hukuki manipülasyonlarla kafaları karıştırabileceklerini düşünüyorlar ama kendilerinin de itiraf ettikleri ses kayıtları, azılı terörist olduklarına zerre kadar şüphe duyurmamaktadır. Öyleyse tartışılan nedir?
  
Milletin ordusuyla, sırf inançlarından dolayı milleti yerle bir etmeye niyetlenen hainler, planlarını eyleme dönüştürebilselerdi, PKK’lılardan çok daha acımasız ve büyük bir tahribata neden olacaklardı. Zaten binlerce askerimizi şehit eden PKK ile olan ittifakları tamamen İslam aleyhtarlığı üzerine bina edilmiş, dolayısıyla PKK’nın güçlenip cüretleşmesine sebep olmuşlardır.

Alçak hainlerin eş ve çocukları, kararın akabinde nasıl ayılıp bayılarak feryat ediyorlar ise; eşlerinin yapacakları kanlı darbeyle tüm milletin daha beter acılara gark olabileceğini hesap ederek önlerine bariyer olabilselerdi, hem bugünleri yaşamayacak hem de eşlerinin şerefsizliklerine şahit olmayacaklardı. Ama onlar, “Müslümanlar gericidir, Atatürk düşmanıdır, yok edilmeleri kurtuluştur” canavarsı duygularıyla eşlerinin yanlarında olmamışlar mıydı? Yolda bir Müslüman dahi görseler, Atatürk Türkiye’sindeki gericiler diye aşağılamadılar mı? Böylece kimin daha aşağılık olduğu ortaya çıkmıştır…

Ulurken ağzından salyalar akan Çetin Doğan, “Kendi ipimi kendim çekerim” diyerek intihar edebileceği sinyalini verdi. Her vatan evladı gibi ipini almaya hazır olduğumu açıkça ifade ediyorum! Ancak onuru var mı ki ipini çekebilsin?
  
Ülkemizi tehlikelere karşı müdafaa etmek yerine işgale kalkışarak geçmişteki haçlılar misali yakıp yıkmaya ve fişledikleri Müslümanları boğazlamaya hazırlanmış hainlerin konumlarından ötürü aldıkları cezalar az biledir. Milletin güvenip silah ve rütbeyle onurlandırdığı zalimler, milleti düşman bellemiş ise; onlara merhamet gösterebilmek mümkün değildir. Çünkü ancak insana merhamet duyulabilir!

İnşaAllah sıra Ergenekon ve KCK davalarında olup, adaleti temsil eden yargının tekrar destan yazacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.
 
 Adalet halkın gıdasıdır, insan ona daima muhtaçtır.” F.R.V.de Chateaubriand

Hiç yorum yok: