23 Eylül 2014 Salı

Ey Yahudi eşeği!



Amerika ve müttefikleri, bu mesele sandığınızdan daha büyük ve daha vahimdir, artık yeni bir çağdayız, bu çağda bir İslam Devleti var. Bu devletin askerleri köle değil, liderlerdir. Bu askerler yenilgi nedir bilmezler, girdikleri savaşın sonucu daha başından bellidir.

Bu savaş sizin son savaşınız olacak, daha önce olduğu gibi gene yenileceksiniz. Ancak bu sefer siz bize değil, biz size baskın vereceğiz. Roma'yı fethedecek, haç'ı kıracağiz…

Öyleyse ordularınızı seferber edin, planlar yapın, vurun ve bizi yok edin. Bunlar size fayda sağlamayacak ve yenileceksiniz. Ordularınızı en modern silahlarla donatın. Ajan ve köpeklerinizi silahlandırın. Bakın ki bütün zırhlılarınız, silahlarınız bizim elimizde.

Obama! Sen Yahudilerin eşeğisin, pisliğin birisin! Bütün yapabildiğin bu mu!? Amerika ve müttefikleri bu kadar mı zayıfladı?

Ey Yahudi eşeği! Savaşın havadan kazanılmayacağını bilmiyor musun? Sahaya inmeye gücün yetmiyor mu? Kendini Bush'tan daha zeki mi sanıyorsun. Hayır, sen Bush'tan daha aptalsın. 4 sene önce Irak'tan çekildiğini söyledin, biz ise sana yalancı olduğunu ve geri geleceğini söyledik. Ajanların sana fayda sağlamayacak. Askerlerin buraya eskisinden de fazla sayıda gelecekler. Eğer sen gelmezsen biz oraya geleceğiz.

Ey Yahudi eşeği! Amerika'nın başka bir savaşa sürüklenmeyeceğini söyledin. Hayır, bu savaşa girecek, ülkeni felaket ve yıkıma götüreceksin. Obama! "Amerika'nın elleri uzundur istediği yere ulaşır" demiştin. Öyleyse bil ki bizim de kılıcımız keskindir, elleri ve boyunları keser.

Ekonomileriniz çökecek, gördüğünüz her Müslüman'dan korkacak, kendi yatak odanızda bile rahat olmayacaksınız. Amerika bu savaşa ilk girdiğinde Erbil ve Bağdad'da kendi menfaatlerini koruduğunu iddia etti. Sonra işin vahametini anlayıp yalanı açığa çıkınca Suriye Müslümanları için timsah gözyaşları dökmeye başladı. Onları desteklemeyi ve teröristlerden korumayı vaat etti. Aynı zamanda Nusayrilerin Müslümanlara zulmünü seyretmeye devam ettiler.

Şam'da yıllardır süren açlık ve savaştan insani duyguları kabarmayan, düşen varil bombalarına gözünü kapayan, kimyasal silahlarla öldürülen kadın ve çocukları dert edinmeyen Amerika bir anda insanileşti. Müslümanların haklarını savunan, intikamlarını alan bir devletin öldürdüğü birkaç yüz Rafızi askerine ağlamaya başladılar. Medyaları; İslam Devleti'ni barbar hariciler, kendilerini ise modern olarak tanıttı.

Sünnetsiz moruk Kerry bile İslam fakihi kesildi. Amerika ve müttefikleri Yahudi'nin muhafızı Rafızi-Safevi ordusu ve Irak'taki köpeklerinin güçleri çökmeye başlayınca çılgına döndü. Nusayrilerin fareler gibi kaçtıklarını, koyun sürüleri gibi güdülüp boğazlandıklarını görünce tehdidin boyutunu fark edip dehşete düştüler. Birbirlerine gözyaşları içinde çağrılar yapıp Yahudi'yi kurtarın, Yahudi'yi kurtarın demeye başladılar.

İran'ın da sünnetsiz moruk Kerry "İslam Devleti'ne karşı savaşta İran da rol oynayacak" deyince Büyük Şeytan'la işbirliği ortaya çıktı.

Ey Irak Ehli Sünneti! Geçmişten ders alın ve bilin ki Rafızilerin çözümü ancak boyunlarını kesmektir. Bu işin başka çaresi yoktur.

Ey Şam halkı! Sizin için de hakikatler gün be gün netleşmektedir. Irak'ta halkımızın başına gelenlerden ders alın. Haçlılar bugün Suriyeli muhalifleri Ürdün'de eğittikleri gibi geçmişte de Irak Safevi ordusunu Ürdün'de eğiterek kurmuşlardı. Bu ordunun ise Irak halkına 10 yıl boyunca zillet ve aşağılanmadan başka getirdiği bir şey olmadı. Ey Akıl sahipleri, ders alın.

Bitirmeden önce Mısır Sina'da ki Yahudi bekçilerine cesur operasyonlar yapan mücahid kardeşlerimizi övmek istiyoruz.

Yolları patlayıcılarla kaplayın, Firavun'un üslerine saldırın, evlerini basın, kafalarını kesin. Bir an güvende hissetmemelerini sağlayın!

Ve Libya'daki muvahhid kardeşlerimiz! Ne zamana kadar bölünmüş kalacaksınız? Artık dostu düşmanı bilip birleşme zamanı gelmedi mi?

Tunus'taki kardeşlerimiz! Mısır'daki mücahidlerin yolunu takip edin. Ve Yemen'dekiler!.. Husiler Sana'ya girdi ancak derilerini kızartacak bombalı araçların patladığını göremedik. Yemen'de Husilerden intikam alacak kimse yok mudur?

"İşte sizler, Allah yolunda harcamaya çağırılıyorsunuz. İçinizden kiminiz cimrilik ediyor! Ama kim cimrilik ederse, ancak kendisine cimrilik etmiş olur. Allah zengindir, siz ise fakirsiniz. Eğer O'ndan yüz çevirirseniz, yerinize sizden başka bir toplum getirir, artık onlar sizin gibi de olmazlar." Muhammed 38

Kafkaslar, Horasan, Avrupa ve dünyanın her yerinde Hilafeti destekleyen mücahidler. Devletiniz yeni bir haçlı saldırısı ile karşı karşıyadır. Devletinizi savunmak için ne yapacaksınız? Neden iki ayrı kamptasınız? İslam Devleti mücahidlerini savunun!

Son olarak Kürt kardeşlerimize bir mesaj var. Kürtlerle savaşımız etnik değil, dini bir savaştır! Onlarla Kürt oldukları için savaşmıyoruz. Aksine Kürtlerin içindeki kâfirlerle, haçlılar ve yahudilerin müttefikleriyle savaşıyoruz.

Müslüman Kürtler nerde olursa olsun kardeşimizdir. İslam Devleti ordularında çok sayıda Kürt savaşçı vardır. Kâfir Kürtlerle savaşarak Müslüman Kürtleri onların baskı ve zulmünden kurtarmak istiyoruz.

Şeyh Ebu Muhammed el Adnani

İslam Devleti resmi sözcüsü


Hiç yorum yok: