12 Mayıs 2014 Pazartesi

Ne yapacaklarını öyle şaşırdılar ki...

Sanki cumhurbaşkanı değil mehdi hatta tanrı arayışına girerek Müslüman milletimizin akıllarını karıştırıp iğfal edebilme peşinde olan CHP ve MHP’nin Erdoğan sendromu;  kıskançlığın, hasedin, hırsın ve sömürünün tüm yıkıcı argümanlarını ortaya koymaktadır.

Erdoğan cumhurbaşkanı olamazmış ve olmamalıymış! Madem öyle 12 yıldır halkının seçimiyle iktidarda olan bir başbakanı neden aynı halk cumhurbaşkanı seçmesin? Ancak sürü, aptal ve idraksiz belledikleri milletin değil kendi kararları ile cumhurbaşkanı kriterleri belirleyerek öyle bir aday arıyorlar ki, hata ve yanlıştan münezzeh ve sayfasında tek bir leke olmayan günahsız bir varlık. Bu, insan olamayacağına göre ya Allah’tır ya melektir ya da Allah’a ortak koşacakları uydurma bir tanrıdır! 

Ancak Müslüman milletimizin tek tanrısı yaratıcıları Allah olup, kalplerinde sakladıkları gizli tanrılarını seçmeyecek ve itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz tanrı değil cumhurbaşkanı seçecek ve Allah’a eş dayatacakları tanrılarını cumhurbaşkanı manipülasyonuyla yönlendiremeyeceklerdir.   
Müslüman milletimizin tanrısı öyle bir Allah’tır ki, kendisinden başka hiçbir tanrı yoktur; görülmeyeni ve göreni bilendir, esirgeyendir, bağışlayandır, mülkün sahibidir, eksiklikten münezzehtir, selamet verendir, emniyete kavuşturandır, üstündür, istediğini zorla yaptıran, büyüklükte eşi olmayandır. Allah, CHP ve MHP’nin ortak koştukları şeylerden münezzehtir.  O, yaratan, var eden ve şekil verendir. En güzel isimler O’nundur; göklerde ve yerde olanlar O’nun şanını yüceltmektedirler. O, galiptir, hikmet sahibidir ve her mahlûkatın kaderlerini yazandır.

Acaba cumhurbaşkanı maskesiyle CHP ve MHP’nin üzerinde ittifak kurarak sahneye çıkaracakları tanrıları, Müslümanların tanrısı Allah’ın kudret ve Mutlak İrade’sine sahip midir?

Ey Müslüman milletim! CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanı diye önünüze getirecekleri varlık kuvvetle muhtemel bir insandır ve onlara göre ilahınız Allah misali her türlü hatadan, kusurdan, yanlıştan münezzeh; herkesi kucaklayıcı, dileklere karşılık verici, huzur ve güvene kavuşturucu, musibetlerden arındırıcı, sıkıntıları giderici, rızık dağıtıcı, zengin kılıcı, suçları engelleyici, çaresizliklere çözüm üretici, her nefsi hoşnut edici, sabırda dağları delici ve birleştirici bir tanrı özelliğine sahiptir. Bu tanrının kim olduğunu bugün itibariyle bilmeseniz de yarın karşınıza çıkarılacaktır. Unutmayın; dostum diyerek güvendiğiniz nice yakınlarınız tarafından hançerlenerek ya malınızı ya da canlarınızı yitirdiniz. Lakin CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanı diye önünüze koyacakları tanrıyı seçmeniz durumunda, sadece dünyada değil ahirette de mahvolacaksınız!


“Allah, O'ndan başka tanrı yoktur; O, hayydir, kayyumdur. Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur. İzni olmadan O'nun katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (O'na hiçbir şey gizli kalmaz.) O'nun bildirdiklerinin dışında insanlar O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür.” Bakara 255

Hiç yorum yok: