30 Mart 2012 Cuma

CHP’nin İslam düşmanlığı…

Haçlılardan daha şiddetli!

Çoğunluğu Müslüman olan halkının dinine karşı bu kadar ezeli bir kin ve nefret duyabilen, hem de devlet kurmuş siyasi bir partiye tarih boyunca pek ender rastlanmıştır.

Halkın onayını almaksızın zorbalıkla gerçekleştirdikleri seküler devrimlerle asimile etmeye çalıştıkları milletimize tattırdıkları acılar, hala yüreklerdedir. Hele harf inkılâbıyla köklü bir uygarlığı nasıl yok ettikleri ve milleti cehalet yığınına dönüştürdükleri tartışılmazdır.

Dünyaya yayılan dilimiz ve alfabemizin bir anda değiştirilmesinden daha büyük bir felaket olabilir mi? Oysa söz konusu değişim zamana yayılarak halkımız yeni doğmuş çocuk misali cahil bırakılmasaydı, eğitimimiz ve bilimsel üstünlüğümüz hiçbir medeniyetin ulaşamayacağı seviyeye gelir, ilimden yoksun tek bir insan kalmazdı. Zaten Latin alfabesine geçirilmemizdeki amaç, alfabemizin Arapça karakter taşımasıydı.

CHP, vahyin buyruklarını taşıyan ve Peygamberimizin lisanı olan Kur’an-ı Kerim’e öyle düşmandı ki, halkının istikbalini düşünmeksizin harf inkılâbıyla tarihte eşine rastlanmamış bir kıyım gerçekleştirmiş, sırf Arapça okunmaması için Kur’an-ı Kerimi Latin harflerine çevirterek meal hazırlatmış, ezanı Latince okutturarak vahiy karşıtlığını sinsice her kanaldan devreye sokmuştu.

CHP, kayıtsız bir eğitim ve bilim düşmanıdır. CHP için yegâne aydınlık, Darwinizm’dir. Bu sebeple okullarda dini yasaklatmış ama insanların maymundan türediği savını yasalaştırmıştır. Din karşıtlığını çağdaş eğitim ve bilim maskesi altında sürdürüp akılları karıştırmak suretiyle dine olan husumetini hiçbir uzlaşmaya yanaşmayarak ve tahammül göstermeyerek amansız sürdürmektedir. Allahsız bir eğitimle dine gerekseme kalmayacaklarını düşünmüş ama başarılı olamamışlardır.

Ruhsuz bir bedenin canlı olamayacağı misali dinsiz bir eğitimle de insan yetiştirilemeyeceği otoritelerce vurgulanmıştır. Einstein’ın ifade ettiği gibi; dinsiz bir bilimin olabilmesi mümkün müdür?

Keşifler gerçekleştirip adlarını tarihe yazdırmış birçok bilim adamı, ilhamlarını dinden aldıklarını itiraf ederek, bilim mabedinin kapısında “iman et” yazısının yer aldığını ve imanın, bilim adamlarının vazgeçemeyeceği bir vasıf olduğunu belirtmişlerdir.

"Derin bir imana sahip olmayan gerçek bir bilim adamı düşünemiyorum. Bu durum şöyle ifade edilebilir. Dinsiz bir bilime inanmak imkânsızdır." A.Einstein

İşte CHP, dinsiz bir eğitimi ve bilimi savunduğundan keşif gerçekleştirebilen bilim adamları ve ahlakı yücelten eğitimciler yetiştirememiş, suça tamah eden vicdansız, asi ve terörist yığınların bayraktarlığıyla ülkeyi suçlara boğmuştur.

CHP, her ne kadar ateistte olsa, bir kısmı deisttir. Allah’a tek başına inanıp dini dogmatik bir karanlık bulup, çağdaşlığa ulaşmayı dinin reddedilmesiyle mümkün olabileceğini savunarak, son derece zeki ve ahlaklı milletimizde ne din ne eğitim ne bilim ne de ahlak bırakmıştır.

4+4+4 eğitim sistemine karşı çıkışındaki asıl amacının dileyene dini eğitim serbestliğinin tanınmış olmasıdır. Ancak dinsiz olduğunu deşifre edecek amacını gizleyip öğrenci yaşı, meslek seçimi veya hırsızlık gibi absürt gerekçeleri tamamen bir manipülasyondur. Ki, tarihteki başarılılar incelendiğinde, 5 yaşındaki sanatçıları, bestecileri, keşifler gerçekleştirmiş çocukları, askerleri, kral ve sultanlar anlaşılabilecek, böylece eğitim yaşının 5 olmasının dahi ne kadar geç olduğu fark edilebilecektir. Eğitim ne kadar erken başlar ise, sonuç o kadar çabuk alınır.

Muhakeme ve karar verme yetileri kendilerinden çok daha üstün olan çocuklarımızı pedagoji kuramıyla kifayetsiz gösterme çabaları, eğittikleri çocuklara güvenmeyen ateist eğiticilerinin tepkilerinden anlaşılmaktadır. Çünkü öğrencilerin kendilerini aşmasından korkmaktadırlar. Yarattığı Allah’ını, peygamberini ve vahyini inkâr edenden daha aptal kim olabilir? Ayrıca iktidarın söz konusu eğitim yasasını hırsızlık yapma maksadıyla çıkardığını iddia etmeleri ise, kendilerinin eşine az rastlanabilen bir sömürgeci ve hırsız olduklarını örtbas edebilmek içindir.

Oysa partilerindeki dinlerine fiyat etiketi koyan ilahiyatçı ve müftüler misali, yeni eğitim sisteminden yetişecek kimi münafıklarında kendilerine dâhil olabileceklerini düşünseler, o kadar çırpınmazlardı.

Ayrıca TBMM’de kabul edilen 4+4+4 eğitim sisteminin gençlerimizi şahlandırarak geçmişteki güce kavuşturacak olması miladi bir dönüşümdür. Her millet, sonunda aslına rücu eder.

Uluduğu zaman ağzından salyalar akan grup başkanvekilleri Muharrem İnce adlı haydut, Ak Parti milletvekillerine gözdağı verebilmek için meclise silahla gelebileceklerini belirtmesi, CHP’nin pkk’dan hiçbir farkı olmadığını kanıtlamaktadır. Hatta sinsi olmalarından daha tehlikelidirler. Din ile ilgili her açılıma karşı çıkmalarına rağmen, hala dine karşı değiliz ifadeleri, haçlılardan ve pkk’dan ne denli daha cehennemî olduklarına apaçık bir kanıttır.

Terörist suçlamasıyla yargılanan silahlı gücü hapishanede bulunan CHP’nin silaha sarılacak olması, Müslüman milletimiz için bir müjdedir.

Sırf güvenlik güçlerimiz ve masum vatandaşlarımıza bir halel gelmemesi için İslam düşmanı CHP’nin başını ezmekten sakınan halkımız, böyle bir fırsatı asla kaçırmayacak, tıpkı haçlıları püskürtmemiz gibi CHP belasından Türkiye’yi kurtaracaktır. Yaptıkları onca zulme karşı sabırla mukabelede bulunan insanlarımız, CHP’nin tek bir saldırısını dahi bağışlamayacaktır.

Öyle KESK veya sol terör örgütlerinin naralarından cesaretlenerek Müslümanları sindirebileceğini düşünen CHP, sessiz sandıkları gücün kanatları açıldığında karşılaşacakları azameti dikkatle hesap etmelidirler.

Ne kadar maske takarlarsa taksınlar, sonunda hak ettiklerini bulacaklardır…

Hiç yorum yok: