2 Ekim 2013 Çarşamba

Birkaç yıl hapis cezası az; idam verin ki;

Ben, Allah yolunda şehid olmaktan cennete, siz de Allah’a karşı savaşmaktan cehenneme gidiniz.

Demokratikleşme paketiyle öyle bir ceza yasası getirildi ki, ceza almamak için ya ayetlerin gereğini yapmayacak ya ağzına almayacak ya da inkâr edeceksin! Özellikle din ile ilgili nefret ve ayrımcılık yapanlar, "nefret ve hakaret saiki" başlığı altında cezalara çarptırılacaklardır. Allah, İslam’a iman edenlerle inkâr edenleri düşmansı saflara ayırmış, “Müslüman, kâfir, münafık, fasık” gibi yaftalarla adlandırarak apaçık ayırımcılıkta bulunmuştur. İman etmeyen azgınlardan nefret edilmesini, dost olunmamasını, hasım sayılmasını, aynı safta yer alınmamasını, birlik ve beraberlik içinde bulunulmamasını, merhamet duyulmamasını, cezadan kaçınılmamasını ve savaşılmasıyla ilgili hükümler apaçık ortada iken; Başbakan Erdoğan, Allah’a kılıç kuşanırcasına ayetlerine savaş açmıştır.

İslam düşmanlarına nefret duymayıp sevgili mi edinmeliyim? Onlarla düşman olmayıp dostluk mu kurmalıyım? Onlar Allah ve Resulüne hakarette sınır tanımazlarken sessiz mi kalmalıyım? Onlar Müslümanları aşağılayıp dışlarken, aralarına katılabilmek için diz mi çökmeliyim? Onlar sırf Müslüman oldukları için kardeşlerimi katledip ırzlara geçerken kutuplaşmamak adına aynı safta mı olmalıyım?

Müslüman olduğum gerekçesiyle düşmanlıkta had tanımayan CHP ve PKK’dan nefret etmemeliyim? Öcalan’a saygı mı duymalıyım? PKK’lı canileri bağrıma mı basmalıyım? Onlar nefret söylemlerinde bulunurken iyi mi yapıyorsunuz demeliyim?


Allah, iman etmiş bir mümin olarak kimi düşman ve kimi dost edinmem gerektiğini emretmiş ise, aynen O’na itaat ederim. Kiminle savaşmam ve kiminle barış içinde yaşamamı emretmiş ise, aynen O’na itaat ederim. Kime nefret ve kime saygı duymamı emretmiş ise, aynen O’na itaat ederim. Kiminle kutuplaşmam ve kiminle aynı safta yer almamı emretmiş ise, aynen O’na itaat ederim. Benim tanrım Allah’tır ve sadece O’nun hükümlerine kayıtsız-şartsız bağlıyımdır. Bu sebeple bana değil birkaç yıllık hapis cezası, idam cezası dahi verecek olsalar, zerre kadar geri adım atmam.  

Hiç yorum yok: