3 Ocak 2012 Salı

Sende mi Haniye!

Başta Müslüman Türkiye olmak üzere İslam âlemini acılara boğan İsrail zulmüne karşı Filistinli kardeşlerine verilen desteğe ihanet edercesine İsrail’in Türkiye’deki kuklası terörist bdp’yi ziyaret eden İsmail Haniye’yi şiddetle kınıyor, mücadelesinin dini değil ırki olduğu gerçeğini ortaya koymuş olmasından lanetliyorum.

İslam’a savaş açıp Müslümanları hunharca katleden düşman bdp ile nasıl bir ittifak planlamış ki, hem de ziyaret ettiği Türkiye’de görüşebilme cüretinde bulunabilmiştir?

Cani İsrail tarafından saldırıya uğrayarak şehit edilen vatandaşlarımızın simgesi olan Mavi Marmara gemisini ziyaret etmesindeki amacında politik bir şov olduğu kesinlik kazanmıştır. İmamlara, camilere, Kur’an Kurslarına ve sırf Müslüman oldukları için halkımızı diri diri yakan teröristlere gösterdiği itibar, İsmail Haniye’nin bir hain olduğunu belgelemiş ve Türkiye nezdinde Filistin davasına büyük bir darbe indirmiştir.

İsmail Haniye, dinine ve Müslüman kardeşlerine fiyat etiketi koymuş bir fırsatçı ve tıpkı cennette yaşayan şeytan misali yoldan çıkmış bir haindir. O, Müslüman bir halkın temsilcisi olamaz ve her an İsrail’in boyunduruğu altına girmeye hazır bir politikacıdır.

Allah yolunda olanların hor ve hakir bırakılabilmesi mümkün müdür?

Hiç yorum yok: