17 Haziran 2016 Cuma

Türkiye’nin % 99’u Müslüman’mış!

Oysa % 1’i Müslüman olmuş olsaydı; milletin başına seküler-laik bir devlet geçemezdi.

Aslında Türkiye’ye tıpkı Vatikan misali halkı olmayan bir devlet diyeceğim ama %99’u Müslüman sanılan halk da “Allah’a olan iman ve inancı reddedip aklın üstünlüğünü kabul eden” ateist doğmalı seküler-laik devlet anlayışını öyle sahiplenmiş ki, halkı olmayan devlet diyemiyorum.

Öyleyse kimdir? 

Kur’an’da birçok surede mevzu olup hatta suresi dahi bilinen ama seküler-laik terminolojide kullanmayı kabul etmek istemedikleri “münafık”’tır!

Hem kâfir hem Müslüman olunamaz ama hem kâfir hem münafık olunabilir!

İslam adı altında her güruhun kendine din seçtiği kural, kaide, kültür, felsefe ya da teolojilerle benimsedikleri inançların, Allah iradesine kayıtsız-şartsız teslimiyet ve Kur’an’la indirilmiş olan vahiy özlü İslam ile hiçbir ilişiği bulunmamaktadır.

İnançlarınca İslam’ı hoş görü, sevgi ve kardeşlik dini” olarak sunup, tıpkı tüyü yolunmuş bir kaz misali tanıtmaya çalışarak hak ile batılı aynı kefede değerlendiren, ayetleri sert ve bölücü bulup yorumlarla hümanistleştiren, hüküm koyucu olarak kulu Allah ile müsavileştiren hatta daha da öncelik kılarak doğrudan Allah’ın dini olmaktan atmak esas amaçlarıdır.
“Allah ve Resûlü bir işe hüküm verdiği zaman, inanmış bir erkek ve kadına o işi kendi isteklerine göre seçme hakkı yoktur. Her kim Allah ve Resûlüne karşı gelirse, apaçık bir sapıklığa düşmüş olur.” Ahzab 36
Öyle ki, Türkiye’de gerek devletin gerekse halkın yaptığı camilerin helal olmadıklarını ve o camilerde Müslümanların namaz kılamayacaklarını ve dua edemeyeceklerini biliyor muydunuz?
Kimlerin camileri imar edebileceğini Allah, hükümleriyle bildirmiş ve seküler-laik bir devletin herhangi bir camiyi imar edemeyeceğini açıkça ortaya koymuştur. Dolayısıyla devletin hükmü altındaki halkında ayetlerle buyrulan helal bir kazançları bulunmadığından mescid yani cami yapmaları caiz değildir.  
“Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte doğru yola ermişlerden olmaları umulanlar bunlardır.” Tevbe 18
Her görülen camide namaz kılınamayacağı, dua edilemeyeceği ve mutlaka o camiyi kimin imar ettiği öğrenilmelidir.
Hz. Peygamber Efendimiz devrinde; zatına karşı çıkan kötü niyetliler, sahâbeyi bölmek, parçalamak, tevhidi bozmak işini “Kuba Mescidini” büyüterek, orada ikinci bir mescid kurmakla gerçekleştirmek istemişlerdi ki, Allah’ın indirdiği ayet Müslümanları uyandırmıştı.

“Onun içinde asla namaz kılma! İlk günden takvâ üzerine kurulan mescit (Kuba Mescidi) içinde namaz kılman elbette daha doğrudur. Onda temizlenmeyi seven adamlar vardır. Allah da çok temizlenenleri sever.” Tevbe 108

Atatürk de (haşa) saçma bulduğu ve iman etmediği Kur’an’ı Kerimi Türkçe mealine çevirerek vahyi topyekun elimine etmek istemedi mi? Ama bir kısın insan sonradan gerçeği öğrendi de, amacın Kur’an’ın öğrenilmesi diğer bir ifadeyle vahyi anlamak değil, o günkü gibi kötü niyet taşındığı, milleti parçalamak ya da asimilasyona uğratmak ve tevhidi bozmak olduğu ikrarlarıyla ortaya çıktı.

Evet, Karabekir; Arap oğlunun yavelerini Türk oğullarına öğretmek için Kur’an’ı Türkçeye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım! Ta ki, budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler!” Atatürk

Dolayısıyla bir tarafta kendilerini İslamcı, dinci veya Müslüman adlandırmaya çekinen muhafazakâr ve milliyetçi bir kitle; diğer tarafta solcu, sosyalist, sosyal demokrat, Kemalist, ateist ve İslam karşıtı bilcümle kesim…

Ortak ittifakları, yeminleri, mücadeleleri, programları ve hedefleri seküler-laik devlete hizmet; batıl kurallara sadakat; Allah’ın değil Atatürk’ün ilkelerine bağlılıktır!
Peki, Türkiye’nin %99’u münafık; %1’i de Hıristiyan, Yahudi, ateist, deist, vs ise, milletin arasında Müslüman yok mudur ve nerededirler?
Size ne oldu da münafıklar hakkında iki gruba ayrıldınız? Hâlbuki Allah onları kendi ettikleri yüzünden baş aşağı etmiştir. Allah'ın saptırdığını doğru yola getirmek mi istiyorsunuz? Allah'ın saptırdığı kimse için asla (doğruya) yol bulamazsın!” Nisa 88
 “Sana indirilene ve senden önce indirilenlere inandıklarını ileri sürenleri görmedin mi? Tâğut'a inanmamaları kendilerine emrolunduğu halde, Tâğut'un önünde muhakemeleşmek istiyorlar. Hâlbuki şeytan onları büsbütün saptırmak istiyor.   
Onlara: Allah'ın indirdiğine (Kitab'a) ve Resûl'e gelin (onlara başvuralım), denildiği zaman, münafıkların senden iyice uzaklaştıklarını görürsün.” Nisa 60-61

Aslında devlete hükmeden iktidar partisinin tanıtım amaçlı hazırladığı “Haydi Bismillah” reklam filminin yasaklanışı, devletin nasıl Allah karşıtı bir ateist ve sessiz kalan milletin de münafık olduğunu kanıtlamaktadır. Ancak tanıtım filimin de Allah’tan başkası yani “Atatürk ya da Erdoğan” anılsaydı yüzler güler; bırakın yasaklamayı üstelik ödüllendirilirdi.


“Allah, tek olarak anıldığı zaman, ahirete inanmayanların içlerine sıkıntı basar. Ama Allah'tan başkası anıldığı zaman hemen yüzleri güler. Zümer 45

Hiç yorum yok: