25 Mayıs 2012 Cuma

Safını belirle Hüseyin Çelik!


Bu dünyada safını kamufle etse de, ahrette saklayamayacağı muhakkaktır…

PKK’lı teröristler ve yandaşlarıyla taviz vermeksizin mücadele ederek, milletinin mal ve can kayıplarını önleyebilmek maksadıyla aman diletmeyen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in açıklamalarını insani bulmayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, anlaşılıyor ki, özde gizli bir PKK’lıdır. 

Bakan Şahin’in, Uludere’de bombalanan sözde kaçakçıların tamamının PKK figüranı olduğu açıklaması tartışılamaz bir gerçek olup, bugüne kadar şeytanı dahi kıskandıracak kisvelere bürünüp güvenlik güçlerimizi ve masum halkımızı nasıl katlettikleri bilinmektedir.

Terörle mücadele edilen “yasak bölgede” bulunmaları sıradan bir kaçakçılık değil, ya PKK’nın keşif görevlileri ya da hükümeti mahkûm ettirebilmek için bilinçli seçilmiş itlâf sürüleriydiler. Dolayısıyla hiçbir kanaat, onların sıradan kaçakçılar olduğunu ikna edemez.

Sıcağı sıcağına şehit verdiğimiz kahramanların bedenleri toprağa gömülmeden Hüseyin Çelik’in PKK’yı memnun edeci dili, Ak Parti açısından fevkalade vahimdir.

PKK’nın akıl almaz maskelerle kıydıkları onbinlerce vatan evladının ölümü insani de, teröre hizmet eden hainlerin mi bombalanmaları insanlık dışıdır?
       
BDP, hemen bu fırsattan yararlanıp İslam ve insanlık düşmanı cani Apo’dan yeni eylem planlarını alabilmek için Adalet Bakanından randevu istemiş ve tuzağı fark eden Bakan Ergin, randevuyu iptal etmişti.

Şükürler olsun ki Hüseyin Çelik, ne İçişleri Bakanı ne de Adalet Bakanı’dır.

Şırnak ve Uludere halkının % 75’i PKK’lı olduğu seçimlerde ortaya çıkmıştı. Çelik, insanlık adına yaptığı açıklamada; Uludere’de öldürülenlerin elde bir delil olmadan PKK figüranları olduğu tespitine karşı çıkarak, sanki olmadıklarına dair elinde bir delil varmış gibi insaniyetten bahsetmiştir. BDP ve KCK’lılar da PKK figüranı değiller mi? Üstelik İçişleri Bakanı Şahin, dikkat ederseniz PKK’lı demiyor; figüran olduklarını açıklıyor…

Herhalde Hüseyin Çelik, bir dahaki seçimlerde adaylığını Şırnak’tan koyar.

Hüseyin Çelik konuştukça battı ve açıklamasında; ''Herkes bilir ki bu bölgede kaçakçılık yapanlar öyle veya böyle birilerine rüşvet vererek bu işi yapıyorlar. Bu eskiden beri böyledir. Orada, özellikle Kuzey Irak'ta, oradaki PKK varlığından dolayı, PKK'nın kaçakçılıktan bir şekilde pay aldığı, beslendiği bilinmektedir. PKK'nın kaçakçılıktan beslenmesi ve kaçakçılıktan pay alması, sadece rızkını kazanmaya çalışan, ama illegal yolla da olsa ekmek parası çıkarmaya çalışan bu insanları PKK'nın figüranları yapmaz. Başından beri bu meselede partimizin ve hükümetimizin duruşu budur” sözleri, hükümeti yerle bir etmiştir.

Arkadaş! Sen on yıldır iktidarda değimlisin ki, eskiden beri devam ettiğini öne sürdüğün kaçakçılık gibi bir kanunsuzluğun haklılığını savunabiliyorsun? Eğer PKK’nın kaçakçılıktan pay aldığını ve bu şekilde beslendiğini itiraf edebiliyorsan, PKK’ya güçlenmesi için göz yumduğun apaçık bir ihanet değil midir? Diğer taraftan, PKK’ya pay veren kaçakçıları rızıklarını kazanmaya ve evlerine ekmek parası götürmeye çalışan yasal insanlar olarak değerlendirmen; evlerine rızık götüren hırsızları, dolandırıcıları, kadın satıcılarını ve gaspçı gibi sayısız suçluları da meşrulaştırmıyor mu? Demek ki Hüseyin Çelik için rızkın helal mi yoksa haram mı olduğunun bir önemi bulunmamaktadır. Öyleyse neden rızık peşinde koşarak çocuklarına ekmek parası kazanmaya çalışan işportacıları coplarla kovalıyor tezgâhlarını kırıyorsunuz? Yoksa meşru olabilmeleri için PKK’yı rüşvetle beslemeleri mi lazım?    

Yani, PKK’nın güç ve cesareti, başından beri partinizin ve hükümetinizin duruşundan mı kaynaklanıyor?

Eğer ifade ettiği gibi Başbakan Erdoğan ve Ak Parti de aynı fikirdeyseler, PKK’nın katledeceği daha çok insan var demektir. Bu durumda; neden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i hala görevinde tutuyorsunuz?

İktidar Partisinin üst düzey yöneticisi PKK’yı meşrulaştırdıktan sonra, başka birinin gayrimeşru ilan etmesi ne ifade eder.

Artık PKK figüranı demenin bile insanlıkla bağdaşmadığını ifade eden Hüseyin Çelik ile ilgili karar, şüphesiz Ak Partinin sorunudur.

Ey PKK sevdalısı Hüseyin Çelik! Bilmelisin ki Müslüman hiçbir Kürt, ırklarının ve dinlerinin amansız düşmanı teröristlerin yanında yer almaz. Sözde her ne kadar Müslüman isen, özde ne olduğunu kanıtladın…

Müjdeler olsun, BDP’nin sandalye sayısı arttı. Acaba Ak Partinin içinde PKK figüranları olmasaydı, PKK yaşayabilir miydi?

Hiç yorum yok: