13 Haziran 2011 Pazartesi

Artık etrafınıza değil adalete odaklanın…

Öncelikle kendine şiar Müslüman milletimizin muhakeme yetisini kullanarak anayasa adına Ak Parti tercihi, tanrısallığa da bürünseler hiçbir yalancı tarafından kandırılamayacağını ortaya koymasından fevkalade umut vericidir.

Ak Parti’nin, ifadelerine istinaden ustalık dönemleri için milletimizin tanımış olduğu krediyi liyakatle yerine getirme zorunluluğundan başka hiçbir çıkış yolu ve mazeretlerinin bulunmadığı tartışılmazdır.

Milletin değer ve inançları temelinde yapmayı düşündükleri köklü bir anayasa değişikliğini iç ve dış mihrakları memnun edebilmek maksadıyla herhangi bir manipülasyona kalkışmaları akabinde emanet verilen tüm oyların haram sayılacağı ve ihanetle anılacakları kaçınılmazdır.

Unutmamalıdırlar ki baskı, terör ve ahlaksızlıktan tarumar olmuş milletimiz, sırf anayasayı değiştirecekleri gerekçesiyle Ak Parti’ye kerhen destek vermiş, yakaladıkları fırsatı şımararak bir saniye sonrası meçhul yaşam ve iktidarları uğruna heba etmeyecekleri ustalıklarının bir gereği olmalıdır. Öyle adil davranmalıdırlar ki, Yaratıcıları Allah’ın “rahman” sıfatını baz alarak; dini, inancı, düşüncesi, ırkı, sınıfı, cinsiyeti ve ekonomik durumu ne olursa olsun herkese hakkaniyetle karşılık vermeli, kimseyi kimseden üstün görmeyip, en yakınları ya da partilileri dahi olsa ne nüfuslarını ne de devletin imkanlarını peşkeş çekmelidirler.

Hala hafızlardan silinmeyen Maliye Bakanı Kemal Unatıkan’ın sahteci ve sömürgeci cüretkârlığı ve işgal güçleri Irak’ta kadınlara tecavüz ederken eşinin ABD bayraklı tişörtle poz vermesi, Ak Parti’nin asla silinmeyecek bir kara lekesi olarak kalmaya devam etmektedir. Ancak partilerinin en alt tabakasından başbakana kadar tüm mensupları kendi çıkarlarını değil de sokaktaki vatandaşın lehine adaletle davranabildikleri an; gerçek bir sosyal ve adaletli bir hükümet olunabilecek, dolayısıyla geçmişteki lekelerde silinebilecektir. Böylece benliksi heva ve heveslerinin peşinde koşan bozguncuların yalan ve iftiralarının karşılık bulamaması, adil olmakla sağlanacaktır.

İvedilikle başbakan, bakanlar ve milletvekilleri başta olmak üzere tüm resmi ofislere ve dairelere; “Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle tevazu olun” yazısı asılmalı, dolayısıyla halk ile devlet sevgiyle bütünleştirilmelidir.

Milletimizi dinen ve ırkken bölerek parçalayan ve birbirine düşman kılan CHP Diktatörlüğü’nün dayattığı anayasadan kurtulabilmenin bilinci ve heyecanıyla dualarını esirgemeyen milletimiz, inşallah hedefine ulaşacak ve geçmişte olduğu gibi dünyaya adaletle hükmedecektir.
“Adım Kemal” diyerek ortalıkta dolaşan komediye milletimizin vetosu, şükürler olsun ki hala Allah tarafından korunup kollandığımızın bir delilidir.

Haydi, Başbakan Erdoğan ve hükümet! Söyleyeceğiniz her söz, düşündüğünüz her plan ve atacağınız her adım Allah ve millet adına olsun ki, hem sizler hem milletimiz hem de medet uman tüm dünya aydınlığa kavuşup, barış içinde yaşasın…

Hiç yorum yok: