4 Haziran 2013 Salı

CHP için ölmeye yahut öldürmeye değer mi?

Allah’ın yüce dini İslam’ı yeryüzünde egemen kılarak hak ve adalet götüren milletimizin din ve namusunu yok etme üzerine inşa olan CHP, dine ve namusa hasım olduğu gibi insanlığa ve vicdana da ezeli bir düşmandır. CHP ideolojisini benimsemiş ve desteklemiş olsanız da huzur, güven ve barış içinde yaşamanız yegâne arzunuzdur. Lakin şeytanla işbirliği yapanın belâdan ziyade bir hayır getirmeyeceği aşikâr olup, kendinizi perişan etmeyi göze aldıysanız da o masum çocuklarınızı anasız-babasız bırakarak geleceklerini karartmaya hakkınız var mı?

CHP, Müslüman milletin uğruna can vereceği değerlerine tecavüze yeltenerek tahrik etmektedir. Sizler nasıl sokağa dökülüp CHP adına yakıp yıkıyorsanız, sabırla bekleyen milyonlarında karşınıza dikilerek Allah adına kanlı bir hesap soracağını unutmayın! O gün, taşlayıp hakaret ve küfürlerle saldırdığınız polisten imdat dilenecek ama hiçbir güç yardımda bulunamayacaktır. Nefisleri kudurmuş şeytan dostu CHP yöneticilerinin şer daveti bir tuzaktır. CHP’yi sevebilirsiniz ama asla kucaklamayın! Kendi çıkarları için sizleri ateşe atan CHP’nin vaat ettiği herhangi bir şeyi vermek bir yana koklatmayı dahi sindiremezler. Çünkü onlar din ve namusa fiyat etiketi koydukları gibi vicdanlarını da etiketlendirmişlerdir. Kendilerini en yüksek fiyat verene satan ideolojileri, yoksul olanı yanlarına bile yaklaştırmazlar. Onlara verdiğiniz her destek, felaket olarak geri dönecektir. CHP gerçeğini muhakeme eleğinden geçiremeyenler, CHP’yi kurtuluş sanmaktadırlar. Tıpkı satanistlerin şeytanı kurtarıcı bellemeleri gibi! Yorumlarınızda hepiniz Müslüman ve namuslu olduğunuzu söylüyorsunuz ama İslam ve namus düşmanı CHP’yi tercih etmeniz, korkunç bir çelişki değil midir?

CHP’nin bir işaretiyle döküldüğünüz sokaklarda öldürülseydiniz, diri diri yakılsaydınız ve organlarınız parçalansaydı; CHP sizlere ne verecekti? Neden ve kime karşı bu ölesi fedakârlık? CHP, aranıza komünistleri, pkk’lıları ve sol terör örgütlerini de katarak taşeron yapmanızı ananıza, babanıza ve çocuklarınıza nasıl anlatacaktınız? Ömür boyu kalacağınız sakatlık CHP için değer mi? Sizler idrak edebilen insanlar olarak CHP’nin ulumasına kulaklarınızı tıkamayıp izleyecek psikolojide olmanız insanlıktan çıktığınıza bir kanıt değil midir? Sizler Allahsız ve dinsiz misiniz ki öldükten sonraki akıbetinizi ve gözü yaşlı yakınlarınızın çekeceği ızdırapları hesap edemiyorsunuz? Çocuklarınız sorduklarında; “CHP için öldüler” yanıtı karşısında sizlere lanet etmeyecekler midir? CHP’li yöneticilerin sahip oldukları imkânlardan hanginiz fayda görüyorsunuz ki uğurlarına yaralanmayı ve ölümü göze alabiliyorsunuz? Tencere, tava, küfür ve korna sesleriyle meydan okuduğunuz halktan biri çıkıp da sizlerden birini öldürse, ne uğruna gitmiş olacaksınız?

Facebook’taki “Akıl mı Kader mi” sayfasında yapılan küfür ve hakaret edenleri listeleyip, servetimi harcamam gerekse dahi hepsini yakalatıp hesap sordurtacağım. Oysa fikri bir tartışmaya dahi tahammül edemeyip güneş yüzü görmemiş küfürleri sıralayan CHP’liler, geçmişten gelen haydutluklarını sürdürebileceklerini sanmaktadırlar.
   
Eğitim almaları için üniversitelere ve liselere gönderdiğiniz çocuklarınızı sokaklara döken CHP suçlu değil de sizlerin can güvenliklerini korumaya çalışan hükümet ve polisler mi suçlu? Çocuklarınızın yaralandığı ve öldüğü haberi aldığınızda CHP lehine veya Ak Parti aleyhine attığınız sloganlarınıza devam mı edeceksiniz yoksa “yandım Allah” diye ölene dek sürdüreceğiniz ağıtı mı yakacaksınız?

Din ve namus karşıtı CHP’nin kışkırttığı her eylem, doğrudan Allah ve Resulüne iman etmiş Müslümanlara hedeftir. Bu sebeple kendini Allah’a adamış hiçbir Müslüman da sessiz kalmaz ve başta kendim olmak üzere sokağa döküldüklerinde de durdurulabilmeleri imkânsızdır. Ancak İslami hükümlerden dolayı sürekli muhalefet ettiğim Ak Parti yüzünden facebook sayfamda admin ve dolaylı olarak benim yemediğim küfürler kalmadı. Çünkü her ne kadar Ak Partili değilsem de başta CHP’liler olmak üzere gerek pkk’lılar gerek MHP’liler gerek komünistler hatta Deniz Gezmişçiler dahi Ak Partinin İslami değerlerinden dolayı şahsımı Ak Partili zannederek veryansın gittiler. Onlara inat karşı olduğum Ak Partiyi, İslami hassasiyetimden dolayı savundum.

Dünyada bile bir yaptırımları olmadığı gibi ölümden sonrada hiçbir yaptırımı olmayanlara güvenip şeytanın tuzağına düşmeyin. Meydan okuma kolaydır ama bedeli çok ağırdır. Böylesi kahredici bir bedeli CHP için ödemeye değmez. CHP, özgürlük ve demokrasi adına sürekli tahrik ediyor, kışkırtıyor ve fitneleriyle bir iç çatışma arayışındadır. Nefislerinin ardında dörtnala koşan atlar misali ne sizleri ne vatanı ne de insanlığı umursamaktadırlar. Varsa yoksa kendileridir! Öyle aptallardır ki, çıkacak savaşta kaçıp kurtulabileceklerini sanmaktadırlar. Bakın, diğer taraftan PKK’da timsah gibi ağzını açmış çıkacak iç savaşta devletini kurabilme hayallerine başlamıştır.

CHP, bir zehirdir. Dolayısıyla kabul edilen bir yanlışlık, kazanılmış bir zehir olduğundan düşünmek yerine muhakeme yetinizi kullanın. “Ben ne yapıyorum; nereye gidiyorum; kimin ardına takıldım; Allah’a ve milletime nasıl hesap vereceğim; çocuklarımın yüzüne bakabilecek miyim; huzur ve güvende yaşayabilecek miyim; eylemlerimin Allah ve vicdan nezdinde bir değeri var mı; bir saniye sonrası meçhul bir yaşam için lanetlilerin ardına takılmam akli ve kalbi midir?

Halktan gasp ettikleri İş Bankasındaki katrilyon gelirlerinden bir nebze dağıtmayan CHP’nin olası bir iktidarlarıyla hiçbir şey vermeyecekleri gibi elinizdeki ve avucunuzdakileri de almakla yetinmeyip açlığa, yokluğa, dilenmeye ve çatışmaya götüreceklerinden şüphe var mıdır?

Yılanın deri değiştirmesi misali CHP’li yöneticilerin değiştirdikleri maskeler, şeytanın tanımıdır.

                 

Hiç yorum yok: