17 Ocak 2013 Perşembe

Dirilerini getiremediler…


Leşlerine törenler düzenlettirip kahramanlarmış gibi arşa yükselttirdiler!

Fransa’da hak ettikleri bir sonla ebedi cehenneme gark olan lanetli teröristlerin bulaşıcı cesetlerine gösterilen müsamaha, Diyarbakır’da çekilen PKK bayrağı ve meydan okuyuşların izlenmesini sindirebilmek mümkün değildir.

Öcalan’ı hain bir cani değil de Kürt Hakları adına savaşan onurlu bir yiğitmiş gibi bağrına basarak barış adına muhatap kabul edebilen ve PKK’nın da acımasız millet ve insaniyet düşmanı olduğu politikasını değiştirerek Kürt toplumunun temsilcisi sıfatı yükleyen bir devletin vatandaşı olmak utanç verici değil de nedir?

Sözde terörle mücadele adına yaklaşık 30 yıldır savaştığı PKK’yı elimine edemeyen devletin barış dili, apaçık bir teslimiyet ve boyun eğmedir. Bu sebeple başkaldırış gerekçelerinden zerre kadar geri adım atmayıp pişmanlık duymayarak ve tövbe etmeyerek hedefinden sapmayan PKK, sonunda devlete diz çöktürmüş, azılı katillerine düzenledikleri zafersi törenleri izlettirerek devleti çerçöp haline getirtmiştir.

Hiç kimse ama hiç kimse, ‘kan dökülmesin-analar ağlamasın’ şeytani söylemlerle Allah’a isyanı, onursuzluğu ve yanlışı meşrulaştırmaya kalkışmasın.

Bir bilen olan Allah, barışın nasıl ve hangi koşullarda sağlanabileceğiyle ilgili hükümlerde bulunmuş ve iman edenlerin şeytan tuzağına düşmemesi konusunda şartlar sıralamıştır.

Bugüne kadar PKKBDP’nin işledikleri cinayet ve uğrattıkları zararlar ile ilgili tek bir özrüne, pişmanlığına ve geri adımına şahit olunabildi mi? İhanetsi kararlılıklarıyla kademe kademe amaçlarına ilerleyen PKKBDP, işgal sonrası tüm sathı kapsayacak egemenlikleriyle Müslüman milleti tarumar edeceklerdir.

Eğer Allah bilmez, Başbakan Erdoğan bilir diyorsanız; Erdoğan’ın CHP’nin tanrısı Atatürk’ten ne farkı kalır?

Ku’an’a iman etmiş hiçbir mümin, PKK ile girişilen ihanetsi barışın karşılığını ayet yahut Kur’an’a mutabık tek bir hadisle kanıtlayamaz.

Dolayısıyla kayıtsız-şartsız iman etmiş bir Müslüman olarak, Allah ve Resulünün sözünden başkasının lâfı, ancak bir çöplüktür.

Ne var ki Ak Parti hükümetinin eceli gelmiş olmalı ki, zayıf olduğu halde güçlü sandığı şeytan tuzağındaki çözüm bataklığına düşebilmiştir.

Şüphe yok ki Ak Parti, haçlı emperyalizmine karşı maddi hiçbir çıkar gözetmeksizin Allah yolunda mücadele eden cihad ehlini yakalayıp ABD ve İsrail canavarlarına teslim etmesinin cezasını ödemektedir. PKK canilerini haçlılardan teslim alamadı ama Müslüman direnişçileri teslim etmekten beklediği mükâfatın karşılığını PKK’ya bayrak açmasıyla ödedi.

Allah’ın değil de PKKBDP şeytanının sözüne inanan bir hükümet; kimin safındadır?

 Onlar bir tuzak kurarlar, Ben de bir tuzak kurarım.” Tarık 15-16   

Hiç yorum yok: