4 Ocak 2013 Cuma

Allah ve Resulünün yanında Atatürk bir hiçtir…


CHP Genel Başkanının; “Atatürk’e karşı çıkmak vatan hainliğindir” açıklaması, Atatürk’ün bir tanrı olduğu deklarasyonudur.

Türkiye gibi dünyadaki toplumların sahip oldukları vatanlar, tamamıyla Allah’ın arzıdır.  Allah, kimi toplumların vatanlarını genişletir, kimi toplumların vatanlarını daraltır, kimi toplumları da vatansız bırakarak egemen güçlerin sığıntılığına terk eder. Dolayısıyla hiçbir vatan kişiye endekslenemez, o vatanın varlığı ve bağımsızlığı için fedakârlık yapıp canını veren her fert, diğerinden ne aşağı ne de üstün tutulamaz.

Bir arada yaşayan yahut farklı milletlere haiz toplumların ortak paydası ulus, ırk veya kültür değil doğrudan dindir. Tüm milletlerin tek safta bütünleşip uğruna mücadeleye değer edindikleri amaç, yegâne dindir. Dinsiz bir idealin etrafında farklı ırk ve kültürleri bir araya getirmek imkânsızdır. Her ne kadar çıkara odaklı bir bütünlük oluşturulmaya çalışılsa da, dinin devreye girmesiyle kurulan yapı otomatikman çöker.  Ulusal yapı ise, tıpkı tükürükle yapıştırmaya benzediğinden güveni ve istikbali mevzubahis değildir.

Ancak tanrısal hüviyet taşıyan ve tanrının elçisi olanlar ırk, kültür ve tebaalarını ikinci plana öteleyerek toplumun ortak paydası olabilir. Bu sebeple Atatürk bir tanrı yahut herhangi bir dini temsil eden peygamber mi ki, herkesin ortak paydası olabilsin?

Nasıl ki Hz. İsa (A.S), Hıristiyanların ortak paydası olup bağlı tüm milletleri tek çatı altında birleştirebiliyor; Hz. Muhammed (S.A.V)’da Müslümanların ortak paydası olup bağlı tüm milletleri tek çatı altında toplayıp uğurlarına canlar verilebiliyor ise; Atatürk kimdir?

Atatürk, Kemalist dinin kurucusu ve Kemalistlerin ilahı olabilir; lakin Müslümanların, Hıristiyanların ve bilumum farklı inançlıların yaşadığı bir vatanda karşı çıkılmaz bir tanrısallıkla yüceltilmesi, apaçık bir saldırı, hür inanç ve düşünceye darbedir.

Atatürk, Allah’a olan iman ve inancı reddedip aklın üstünlüğünü kabul eden ateist bir anlayış olan laisizm ile Allah’ı, peygamberlerini ve dinlerini reddeden bir devlet adamı değil miydi? Nasıl olur da herhangi bir Müslüman, Hıristiyan veya Yahudi’nin Atatürk’e karşı çıkmaması beklenir? Bu durumda Atatürk’e değil de dinlere karşı çıkılması mı vatanperverliktir?

Atatürk’e karşı çıkmak vatan hainliği de Allah’a, peygamberlerine ve dinlerine karşı çıkmak nedir?
      
Vatanın bekası ve bağımsızlığı için canlarını verenler Allah için değil de Atatürk için mi savaşarak şahadet mertebesine ulaşıyorlar?

Atatürk adına millete ve hükümetine savaş açıp acımadan tepelemeye kalkışan 28 Şubatçılara, Ergenekon ve Balyoz Terör Örgütlerine karşı çıkmakta mı vatan hainliğindir? Acaba CHP’ye karşı çıkmakta mı vatan hainliğidir?

Devleti Osmanlıyı yıkıp yerine CHP Diktatörlüğünü kuran Atatürk’ü, milletimizin 600 yıllık şanlı ve şerefli bir devleti yokmuş gibi devlet sahibi yaptığı anlayışı, dinsiz bir devlet kurmuş olmasından mıdır? 
    
Herhangi bir Müslüman vatandaşın vatan için girdiği ölümcül mücadeleyi Allah için değil de Atatürk için yapması mümkün müdür?

Derece bakımından şehitliğin gazilikten daha üstün olduğu aşikârken, vatan için canlarını veren şehitlerin Atatürk’ten daha üstün olduğu ortaya çıkmıyor mu?

Ruhun bedene emredip düşünce ve davranışlarını yönlendirerek can, ilim ve bilim katması misali vahiyde siyasete emrederek düzeni, hakkı ve adaleti sağlar. Nasıl ki ruhun bedenden ayrılması ölümü gerçekleştirir ise, vahyin siyasetten koparılması beşeri tanrılaştırır, dolayısıyla nefsin hüküm sürdüğü karmaşa vicdanı ve adil yargıyı biçer.

Allah’a, Resulüne ve İslam’a itikat etmiş biri olarak Atatürk’e karşı çıkmam vatan hainliği ise, böylesi bir vatan hainliği ancak bir onur ve kurtuluştur. 

Müslüman milletin amansız ve ezeli düşmanı putperest ve ayrılıkçı CHP’nin iktidara gelemeyeceği tartışılmazdır. Her ne kadar taktığı maske ve attığı taklalarla kendini kamufle etmeye ve İslam’a karşı Atatürk’ü kullanarak zihinleri karıştırmaya gayret etse de, gerçeğin açık perdelerini kapatmaya yeterli olmayacaktır.

Ülkedeki terör olaylarının ve isyanların odağı olan CHP, ancak terör faaliyetlerine ve ayaklanmalarına gizli destekle umut olabilme arayışlarından bir sonuç çıkaramayacaktır. Üniversitelerde baş gösteren protestolardan tutunda sokaklardaki gayrikanunî yürüyüşlere kadar hepsinin senaristi ve azmettiricisi olan CHP, hazırladığı tuzaklar ve oyunların içinde can çekişecektir. Günlerdir konuşulan ODTÜ’deki olayları bizzat hazırlayarak öğrenci masklı militanlarını provoke etmek suretiyle Başbakan’ın yaptığı fevkalade hayati açılışı engellemeye çalıştıran CHP’dir. Ama çapulcu birkaç öğrenci gündeme getirilerek, asıl şeytan gizlenebilmiştir.

Müslüman düşmanı Kemalist ve solcuların “Üniversiteler bizimdir” sloganıyla Başbakan’a ve halka savaş açmaları, tıpkı Donkişot’un yel değirmenine meydan okumasından farksızdır. Bunlar sermayeye de karşıdırlar ama dünya nimetlerinden faydalanabilmek için kapitalistten daha insafsız ve hırslıdırlar. Oysa kimdirler ki, üniversiteler onların olacak! Üniversiteleri kuran ve bütçelerini veren hükümetin başını üniversiteye sokmak istemeyenden daha pespaye kim olabilir? Sadece üniversiteler mi, vatanı dahi kendilerinin sanan mahlûklar, ütopyalarından öteye geçip sabrın tükenebileceğini muhakeme edememektedirler. Her ağzı ve beyni olan insan olabilir mi?

O kadar düşmansı bir politika içindedirler ki, muhalefet edilmemesi gereken dış ilişkilerde dahi sorunlu olunan zalim iktidarlarla işbirliğine girişerek hükümetin yani devletin aleyhindeki ihanetleri, asıl amaçlarını da ortaya koymaktadır. 
           
CHP, millete sağlayacağı bir yarar olmamasından Atatürk ile vahametini örtbas etmeye çalışmaktadır. Atatürk’ten başka bir politikası ve çözümü bulunmadığından, tıpkı dinsel münafıklar gibi beş vakit Atatürk’ü anarak secde yaptıklarından, Atatürk ile aldatmaktadırlar.

Daha önceki birçok yazında da ifade ettiğim gibi CHP, Müslüman milletimizin tek hasmı olup PKK’dan daha acımasız ve fitnecidir. Hegemonyası altında bulundurduğu asker, yargı ve üniversiteleri millet egemenliğine kaptırmasıyla arda kalmış çetecikleriyle çıkaracağı kaoslar sayesinde iktidara geleceğini düşünen CHP, asla uzlaşılabilmesi mümkün olmayan bir düşmandır.

PKK yola gelebilir ama CHP asla!

Ülkemizde tek bir Müslüman kalmayıncaya kadar çatışmadan vazgeçmeyecek olan CHP, milletin başına her türlü belayı sarmaktan kaçınmayacak, dini değer taşıyan herhangi bir iktidarı sindiremeyecektir.

CHP’nin Atatürk bağlılığı, tıpkı Hıristiyanların tanrılaştırdıkları İsa’dan faksızdır. Oysa o İsa, Allah’ın elçisi bir beşer olan Hz. İsa (a.s) olup, Müslümanlarca da iman edilmiş bir peygamberdir. Atatürk’te milletimizce sevgi ve saygıya duçar olmuş bir lider olup, CHP’nin tanrılaştırdığı o Atatürk değildir. 

Benim nezdim de vatanı uğruna şehit düşen her Mehmetçik, Atatürk’ten daha değerlidir.
          

Hiç yorum yok: