28 Kasım 2012 Çarşamba

Aşırı tatmin; ya takvaya yahut sapıklığa götürür…


Müslüman milletimizi sömürmekle yetinmeyip uğurlarına canlarını feda ederek parlak bir şöhret ve vatan bırakan ecdadımızı alçakça karalayan Mehmet Emin Karamehmet ve Ferit Şahenk adlı hainler, neden kendi sapıklıklarını değil de şerefli ecdadımıza iftiralar düzen dizilerin sermayedarlıklarını yaparak alçakça karalatıyorlar?

Şüphesiz Kanuni Sultan Süleyman gibi Allah’ın arşa yükselttiği bir muttakini savunmak haddim değildir. Zaten o, hem Allah indinde hem de kul nezdinde kendini kanıtlayarak imansı cesaret ve adaletiyle âlemi gıpta ettirmiştir. Altına ne kadar çamur bulaştırılsa da altın, altındır!  

Şeytan dostu bir avuç yoldan çıkmış ahlaksızın sapıklıklarını meşru addedilmek maksadıyla Kanuni Sultan Süleyman’ı seks düşkünü gösterme çabaları, malum olduğu üzere Peygamber Efendimize de girişilmiş bir düşmanlıktı. Lakin kendi gibi sapıklardan başka hiçbir insanın rağbet etmediği küfürleriyle baş başa kalarak, saplandıkları bataklık dehlizinde kahırla çırpınmalarını sürdürmektedirler.

Zaten anne ve kardeşle yapılan cinsel ilişkiyi dahi normal karşılayabilen Ahmet Altan adlı şöhretli sapıklar, söz konusu diziyi savunanlar değil mi?

Müslüman milletimize ve ecdadımıza yakışır bir duruşla ayağa kalkan Sayın Başbakan Erdoğan’ı verdiği tepkiden dolayı tebrik eder, kendini Türk milliyetçisi olarak tanıtan MHP ve Devlet Bahçeli’nin de aynı reflekste bulunmasını beklerdim. Ancak CHP misali Hz. Kanuni Sultan Süleyman ve Osmanlı’nın hasmıymışçasına sessiz kalışını ve güttüğü pespaye politikayla dizi üzerinden Başbakan Erdoğan’a saldırmalarını nefretle kınıyorum. 
      
Alçakça sömürdükleri milletin ecdadını aşağılayan Karamehmet ve Şahenk adlı haçlıların özel yaşamları, muhakkak ki Kanuni Sultan Süleyman’dan çok daha ilgi çekici ve halka izleme rekorları kırdıracak bir korkunçluktadır.

Sapıklığın sınır tanımaz her türlüsünü yaşadıkları kuvvetle muhtemel olan Karamehmet ve Şahenk, doymak bilmez nefislerinin peşinde çılgınca koşmalarından; ne din ne ahlak ne vicdan ne saygı ne insaf ne vefakârlık ne de merhamet tanırlar.

İnsanlığın insan olmayan numuneleri olmalarından ticari hayatlarındaki gaddarlıklarını cinsel hayatlarında da sürdürmekte, ahlak gibi dokunulmaması gereken hayati kriteri sahip oldukları güçleriyle iğfal etmektedirler.

Doyumsuzluklarını takvaya ulaşıp hidayet yoluna girerek aşamadıkları aşikâr olup, sapıklığın çarkında döndükleri tartışılmazdır.

Acaba nasıl bir sapıklığa meylederek lanetsi şehvetlerini tatmin etmektedirler?

-12 yaş gibi küçük kızlarla cinsel ilişkiye girmekle mi;
-Bebeklere ve çocuklara cinsel yönden ilgi duyan pedofililikle mi;
-Hayvanlarla cinsel ilişkiye giren zoofililer gibi mi;
- Ölü insanların cesetleriyle sevişme isteği duyan nekrofililer gibi mi;
- Çocuklarıyla mı sevişiyorlar;
- Eşlerini dahil ettikleri grup sekslerle mi;
- Karılarını değiş tokuş yaparak mı;
- Karılarını başka erkekler peşkeş çekip izleyerek mi;
- Homoseksüel ilişkilerle mi;
- Fetişizmle mi;
- Cinsellikte yaptıkları sadist eylemlerle mi;

Sanat adına Kanuni Sultan Süleyman’a öngörülen hakaretsi iftiralar meşru, Karamehmet ve Şahenk’e gayri meşru mu? Onlarında yaşamları dizilere konu edilse, sanata katkı sağlamaz mı? Eğer yapılan bunca rezaletsi ihanet sanat aşkına ise!

Aile bireyini sevgi ve saygıya götürerek itibar sahibi yapan nasıl ebeveyni ise, milleti de millet yaparak güce ve izzete ulaştıran ecdadıdır.

1978 yılında ihracata başlayıp dünya ülkelerini ziyaretim esnasında kimse Türkiye’yi bilmiyor ama Osmanlı’nın namıyla tanınarak bağırlara basılıyordum. Oysa şimdi, ecdadımızı karalamaya çalışan sapıklara tepki göstermeyip iğrenç emellerine katkı sağlayarak, nasıl bir ihanete ortak olduğumuzu fark edemiyoruz.

Aziz Nesin adlı haine bir yazımda hakaret ettiğim gerekçesiyle oğlu Prof. Ali Nesin tarafından bir kez daha dava edilmiş, sözde “hatıratına hakaret etmem” fiilinden davam devam etmektedir.
Ne acıdır ki Aziz Nesin gibi azılı bir kâfirin hatırı var ve yargı görevini yapabilmekte ama Kanuni Sultan Süleyman’ın hatıratı hiçe sayılabilmektedir. İşte CHP’nin toplumuzu nasıl zehirleyerek ecdada düşman kılmasının dehşet saçan sancılarını yaşamaktayız.

Şüphe yoktur ki azılı millet ve ecdat düşmanları sapık Mehmet Emin Karamehmet ve Ferit Şahenk’e hakaret etmekten aleyhimde dava açılacak, lakin Kanuni Sultan Süleyman’a hakaretten dava açılmaması, rejimizin ecdada bakışını ortaya koymaktadır.

En azından Ferit Şahenk’in sahip olduğu Garanti Bankası’nı da mı batıramıyoruz? Söz konusu o küfür dizisine reklam vererek sübvanse eden şirket ürünlerini de mi boykot edemiyoruz?  Nasıl nankör ve hain bir insan yahut milletiz ki, ecdadımızı aşağılayan sapıklara destek verebiliyoruz?

Kalbinde zerre kadar insanlık asaleti, ecdat sevgi ve saygısı olanlar; hemen Garanti Bankası’ndaki mevduatlarını kapatarak, Ferit Şahenk adlı din ve ecdat düşmanı katıksız pisliğe indirici silleyi vurmalıdır. Dünyada rüsvalığa, ahirette de azaba mahkûm bu mahlûklar, her ne kadar güçlü, gösterişli ve şöhretli olsalar da rezilliklerinden kurtulamayacaklardır.

Unutmayınız ki, o muhteşem ecdat, sizlerin din, namus ve vatanlarınız için canlarını vererek, dizide mevzubahis edilen iftiralara eğilmediler. Zaten öyle olmuş olsaydı, o kadar zafere ulaşabilmeleri mümkün müydü?

Osmanlı ailesinin üyeleri olmakla böbürlenenlerin vay hallerine ki, dedeleri Kanuni Sultan Süleyman’a onca iftira düzmelerine rağmen, içlerinden biri çıkıp da dava açmaya cesaret edemiyor. Yazıklar olsun böylesi Osmanlı yüzkaralarına!

İnsanoğlu bütün dünyaya sahip olsa bile bu büyük bir kazanç değildir; çünkü bu sahiplik geçicidir ve mecazidir. Asıl sahip Allah’tır. Ayrıca bugüne kadar keşfedilen çapı on milyar ışık yıllık maddi kâinat yanında, dünya bir zerre değildir. “Öyleyse dünya hayatında insan için en büyük kazanç nedir” denecek olursa,  şüphesiz bu, Allah rızasıdır. Allah rızasını kazanan, iyi ve güzel olan her şeyi, ebediyeti kazanmıştır. Öylesine iyi ve güzel ki, dünyada ona insanların eli değil, hayali dahi ulaşamaz.

Bir kimse Allah yanında makbul ise, bütün insanlar ondan yüz çevirseler, ona hiçbir zarar gelmez. Allah yanında makbul olmayan bir kimseye bütün insanların hürmet ve tazimi, ne fayda temin eder?

Savulun sapıklar! Asla ekinleriniz yeşermeyecek, milleti ecdadından ayırıp, sizler gibi ne düğü belirsiz piçlikle yaftalatamayacaksınız… 

Hiç yorum yok: